Padomi biroja darbiniekiem par to, kā saglabāt aktivitāti darbā, neskatoties uz W-Loss

Padomi biroja darbiniekiem par to, kā saglabāt aktivitāti darbā, neskatoties uz W-Loss

Uzturēt aktīvu dzīvesveidu, strādājot pie galda, var būt grūti, jo īpaši, ja jūs arī mēģināt zaudēt svaru. Strādājot birojā, bieži vien var būt nepieciešamas ilgas sēdēšanas stundas, kas var būt grūti, ja vēlaties zaudēt svaru. Par laimi, ar pareiziem plāniem un nelielu iztēli, ir pilnīgi iespējams saglabāt aktīvu dzīvesveidu darba laikā. Izpētīsim, kā jūs varat turpināt kustēties un ievērot savus svara zaudēšanas mērķus.

Grūtības atpazīšana

Parunāsim par iemesliem, kāpēc var būt grūti palikt aktīvam biroja vidē, pirms pāriet pie risinājumiem. Ilgi sēdēšanas periodi ir daudzu biroja darbu prasība, bieži vien ar nelielu fizisko aktivitāti vai bez tās. Šāda ilgstoša sēdēšana var izraisīt svara pieaugumu, īpaši, ja to apvieno ar stresu un neveselīgām uzkodām. Veselīga dzīvesveida saglabāšana, strādājot pie rakstāmgalda, ir tikpat svarīga kā tajā pavadītais laiks.

Vingrojumu iekļaušana savā ikdienas rutīnā

Izmantojiet savus pārtraukumus
Pārtraukumu izmantošana ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā uzturēt aktīvu darba vidi. Kafijas vai pusdienu pauzes laikā piecelieties un pārvietojieties, nevis apsēdieties. Šeit ir daži ieteikumi:

  • Staigāt un runāt: pārvietojoties pa biroju, atbildiet uz tālruņa zvaniem. Ja jūsu zvani nav konfidenciāli, dodieties pie kolēģa galda, nevis sūtiet e-pastu.
  • Kāpšana pa kāpnēm: izvēlieties kāpnes, nevis liftu. Kāpšana pa kāpnēm tonizē jūsu kājas un ir lielisks kardio treniņš.
  • Paņemiet stiepšanās pauzes: iekļaujiet savā ikdienas rutīnā ātras stiepšanās rutīnas. Stiepšanās palīdz atbrīvot spriedzi no ilgstošas sēdēšanas, kā arī saglabāt muskuļu elastību.

Darbstacijas darbības

Kurš saka, ka, lai strādātu, jums ir jāpieceļas no sava galda? Ir pieejami daudzi vienkārši treniņi, ko varat veikt pie sava rakstāmgalda. Tie ir īpaši noderīgi, ja jums trūkst laika vai darba laikā vēlaties iekļauties treniņā:

  • Krēsla pietupieni: Pacelieties no krēsla un atgriezieties sēdus stāvoklī, bet nedaudz apstājieties virs sēdekļa. Šī vingrinājuma uzmanības centrā ir augšstilbi un sēžas muskuļi.
  • Kāju pacelšana sēžot: sēžot, iztaisnojiet vienu kāju un īsu brīdi turiet to pirms kāju maiņas. Tas stiprina jūsu kājas un serdi.
  • Atspiešanās uz galda: atvelciet kājas, novietojot rokas uz galda malas. Pēc nolaišanās pie rakstāmgalda pacelieties atpakaļ. Šis ir fantastisks ķermeņa augšdaļas treniņš.

Rakstāmgaldi, kas stāv

Ja jums ir iespēja pārkārtot savu darbvietu, iespējams, vēlēsities nedaudz padomāt par stāvošu galdu. Ļaujot jums pārslēgties no sēdēšanas uz stāvēšanu, stāvošie galdi var mazināt ilgstošas sēdēšanas kaitīgo ietekmi. Dienas laikā varat pārmaiņus sēdēt un stāvēt, izmantojot daudzus mūsdienīgus regulējamus stāvus galdus.

Patēriņš un dzeramais ūdens

veselīgas uzkodas
Strādājot ilgas stundas, ir vienkārši ieslīgt slikto uzkodu slazdā. Glabājiet veselīgas uzkodas tuvumā, lai jūs varētu pretoties vēlmei paķert čipsus vai saldus konditorejas izstrādājumus. Šeit ir dažas fantastiskas izvēles:

  • Svaigi augļi: ogas, āboli un banāni ir ātri enerģijas vairotāji, kurus ir arī viegli uzglabāt.
  • Rieksti un sēklas: bagātīgi olbaltumvielu un labo tauku avoti ir mandeles, valrieksti un saulespuķu sēklas.
  • Dārzeņu nūjiņas: piparu, gurķu un burkānu nūjiņas ir sātīgas un kraukšķīgas, nepievienojot papildu kalorijas.

Hidratācijas uzturēšana

Ir svarīgi saglabāt hidratāciju, lai nodrošinātu vispārējo veselību un kontrolētu apetīti. Pievērsiet uzmanību tam, lai visas dienas garumā būtu hidratēts, turot pie rakstāmgalda ūdens pudeli. Reizēm cilvēki jauc izsalkuma slāpes, kā rezultātā rodas nevajadzīgas uzkodas.

W-Loss papildinājumu funkcija

W-Loss: kas tas ir?
Svara zaudēšanas papildinājums ar nosaukumu W-Loss ir paredzēts, lai palīdzētu jums zaudēt svaru. Tas parasti sastāv no organisko komponentu kombinācijas ar reputāciju, kas uzlabo vielmaiņu un sadedzina taukus. Konjugētā linolskābe (CLA), garcinia cambogia un zaļās tējas ekstrakts ir daži bieži lietoto sastāvdaļu piemēri to iespējamo priekšrocību dēļ svara kontrolei.

W-Loss priekšrocības

Sabalansēts uzturs un konsekventi vingrinājumi joprojām ir labāki par jebkuru uztura bagātinātāju, taču W-Loss var piedāvāt papildu palīdzību. Lūk, kā to izdarīt:

  • Paātrina vielmaiņu: W-Loss sastāvdaļas var palīdzēt palielināt vielmaiņas ātrumu, kas ļautu jūsu ķermenim visas dienas garumā sadedzināt vairāk kaloriju.
  • Nomākt apetīti: Dažiem komponentiem ir spēja mazināt tieksmi, kas atvieglo veselīgāka uztura ievērošanu.
  • Enerģijas līmeņa paaugstināšana: W-Loss var palīdzēt jums palikt aktīvākam un motivētākam vingrot, nodrošinot jums enerģijas pieaugumu.
  • Atgādiniet, ka uztura bagātinātāju lietošana ir jāveic papildus veselīgam uzturam un regulārai fiziskai slodzei. Pirms sākat lietot jaunu uztura bagātinātāju, konsultējieties ar veselības aprūpes sniedzēju, lai tas atbilstu jūsu īpašajām veselības vajadzībām.

Dinamiskas darba vides izveide

Ergonomiskas modifikācijas
Ergonomiskas izmaiņas darbstacijā var arī palīdzēt jums palikt ērti un aktīvi. Ergonomisks krēsls un laba poza var atvieglot ķermeņa slodzi un atvieglot kustību:
Krēsla augstums: Novietojot krēslu pareizā augstumā, pārliecinieties, ka jūsu ceļgali ir 90 grādu leņķī un pēdas ir plakanas pret zemi.
Galda pozīcija: lai nesasprindzinātu kaklu, novietojiet galdu tā, lai rakstīšanas laikā elkoņi būtu 90 grādu leņķī un monitors būtu acu līmenī.

Darba vietas kultūra

Būtiska ietekme var būt arī dinamiskas darba vietas kultūras veicināšanai. Vadiet vai piedalieties vingrojumu programmās, grupu pastaigās vai biroja labsajūtas izaicinājumos. Piedaloties visiem, ir vieglāk uzturēt motivāciju un regulāri iekļaut vingrošanu darba dienā.

Pēdējie vārdi

Mēģinot zaudēt svaru, var būt grūti uzturēt aktīvu darba grafiku, taču tas ir pilnīgi iespējams, izmantojot pareizos paņēmienus. Jūs varat atbalstīt savus svara zaudēšanas mērķus pat ar sēdošu darbu, apsverot tādus uztura bagātinātājus kā W-Loss, vairāk kustoties visas dienas garumā un ēdot veselīgi. Vienmēr paturiet prātā, ka konsekvence ir būtiska un ka nelielas korekcijas laika gaitā var būtiski ietekmēt.
Tāpēc kustieties, dzeriet daudz ūdens un atcerieties savus mērķus. Jūsu ķermenis to novērtēs, tāpat kā jūsu rezultātus!